Pagament Online

  • Pago con tarjeta. Formación online

Pagament amb tarjeta. Formació Online

Clika l'enllaç per accedir a la pasarel·la de pagament segura.

ENLLAÇ PAGAMENT ONLINE

Pagament amb tarjeta Formació online Petaneres

Quines targetes s'accepten en PETANERES.COM?

Treballem amb el banc CaixaBank, que connecta amb REDSYS.

REDSYS proporciona una passarel·la de pagament 100% segura (TPV virtual).

Acceptem pagaments amb VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS i MAESTRO per a Espanya, i VISA i MASTERCARD per a Iberoamèrica.

Com funciona el pagament amb targeta?

Els pagaments en Internet, a través de CaixaBanc, es realitzen per mitjà d'un TPV virtual, resident en els servidors de SERVIRED (a través de la seva filial Redsys) i que és accessible a través de la Xarxa per part dels comerços des de les seves botigues virtuals.

Petaneres.com es connecta automàticament amb REDSYS, amb tots els protocols de seguretat.

El client podrà introduir les seves dades de seguretat i les seves claus per a realitzar el pagament.

Per la seva seguretat, se li enviarà una clau amb un número de 6 xifres al telèfon vinculat a la targeta amb la qual realitza el pagament. Obtenint una resposta immediata amb la resolució del procés de pagament.

És segur comprar amb targeta en Internet?

Avui dia, és completament segur realitzar els pagaments amb targeta a través d'Internet, gràcies als protocols de seguretat internacional que acompleixen els bancs.

Només s'efectuarà la compra si introdueix el codi que li envien a l'instant al seu telèfon mòbil, vinculat a la targeta.

CaixaBank li garanteix la màxima seguretat en els pagaments realitzades amb les targetes VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD i MAESTRO.

Les dades de la meva targeta estan en bones mans?

Les dades de la seva targeta els gestiona directament l'entitat bancària, en aquest cas CaixaBank, garantint-li la bona gestió de les seves dades confidencials.

Petaneres.com no és coneixedor, ni emmagatzema les dades de la seva targeta de crèdit, ni de la seva informació confidencial.

Redsys reliza el mitjà de pagament segur i eficient.

Quines mesures de seguretat utilitza PETANERES.COM?

CaixaBank incorpora un TPV Virtual (Redsys) amb pagament electrònic segur, suportant els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode (tots dos basats en la tecnologia 3D Secure).

En què consisteix Verified by Visa MasterCard SecureCode?

Amb Verified by Visa MasterCard SecureCode s'aconsegueix l'autenticació del titular en realitzar la compra. És a dir, que el client s'identifiqui com a legítim titular de la targeta que està utilitzant. Per a això, durant el procés de pagament, que realitzarà de manera similar a l'actual, se li presentarà una pàgina perquè introdueixi una clau d'autenticació. Aquest sistema rep el nom comú de CES (Comerç Electrònic Segur). Se li enviarà al telèfon mòbil associat a la targeta, una clau de 6 xifres que haurà d'introduir per a verificar la compra.