REPTEPROPIOFOLLOWERS

  • RETOPROPIOFOLLOWERS PROPIO3C®

Degut al confinament per #COVID19, hem iniciat aquesta secció, on us anirem proposant reptes amb el vostre gos cada setmana.

#RETOPROPIOFOLLOWERS és una SECCIÓ INTERACTIVA !!!

Visualitzeu el vídeo per informar-vos i poder participar!!!

Com participar?

Podeu triar participar de 2 maneres o ambdues a la vegada. Com preferiu. Ara us expliquem com.

1. PARTICIPACIÓ COM A PROPIOFOLLOWERS PROPIO3C® EN ELS VOSTRES PERFILS DE LES XARXES SOCIALS.

1. Heu de realitzar i gravar l'exercici que us proposem cada setmana amb el vostre gos.

2. Pujar-lo a les vostres xarxes socials: You Tube, Instagram, Facebook i/o Twitter.

redes sociales

3. Etiquetar el video amb els hashtags:

  • #retopropiofollowers
  • #PROPIO3C
  • #petaneres

Perqué és un repte per als nostres followers, que practiqueu PROPIO3C®, Propiocepció com a disciplina canina, i és un mètode de Petaneres. 

2. PARTICIPACIÓ COM A PROPIOFOLLOWERS + SER PROTAGONISTES DEL VIDEO

Si ens envieu els vostres videos (en format horitzontal) a: propioconsejos@petaneres.com , cada setmana recollirem tots els vostre videos i farem un súper video amb tots els exercicis dels seguidors que heu participat i el penjarem en aquesta secció i en les diferents xarxes socials. 

Si el vostre video pesa massa per poder-lo enviar per mail, teniu la opció de fer-ho per We Transfer: https://wetransfer.com/. És gratuït i només necessiteu saber el mail de la persona a qui voleu enviar-li l'arxiu. És molt fàcil, ràpid i segur.

Podeu visionar el primer video del REPTEPROPIOFOLLOWERS PROPIO3C® NUMBER 1 i veure'n els resultats. Animeu-vos a participar!

Periodicitat dels reptes

Cada dijous es pujarà el video de la setmana explicant el repte, a la nostra pàgina web i en les diferents xarxes socials de Petaneres, i teniu una setmana per penjar els vostres exercicis. És a dir, fins al dijous següent.

El dissabte de la setmana següent d'haver anunciat el repte, es penjarà el vídeo de tots els Propiofollowers de PROPIO3C® que ens hagueu enviat els vostres vídeos, a més a més de penjar-los a les xarxes acceptant el nostre repte. 

  • ELS REPTES ES PROPOSEN ELS DIJOUS
  • EL VIDEO AMB ELS EXERCICIS DE TOTS ELS PROPIOFOLLOWERS de PROPIO3C® QUE ENS HEU ENVIAT ELS VOSTRES EXERCICIS ES PENJA EL DISSABTE DE LA SETMANA SEGÜENT DE L'ANUNCI.

Responsabilitat i cura

Sigueu responsables alhora de fer els exercicis amb els vostres gossos.

Aneu treballant l'exercici poc a poc. NO vulgueu corre i exigiu massa al gos. 

Feu el repte fins on el vostre gos estigui preparat. Poseu-hi imaginació! Es tracta de passar-s'ho bé amb el gos, no de fer una competició.

Recordeu fer escalfaments abans de fer qualsevol activitat amb el vostre gos i estiraments un cop realitzada. Tingueu cura de la seva salut física i mental. 

 

CURSOS DISPONIBLES