PROPIOCEPCIO EN EL GYM.

Curso presencial. Módulo 1 y 2

Contingut

 • PROPIO3C®
 • El material propioceptiu caní
 • Exercicis de contacte
 • Exercicis d'evitació
 • Sistematització de l'Escalfament

Agenda

Pont del Pilar, Octubre 2021.

Mòdul 1

 • Dissabte 9 d'Octubre, de 10 a 14h i de 15.30 a 19:30h
 • Diumenge 10 d'Octubre, de 9.00 a 14:00h i de 15.30 a 17:30h

El dissabte, de 9.30 a 10h, rebem als/les alumnes, s'abona l'import del curs, es facilita l'accés a les instal·lacions outdoor i es contesten els dubtes en relació a serveis, àrea d'aparcament de furgonetes, es resolen dubtes sobre el material i ús, etc.

La formació s'inicia a les 10h puntual.

Cómput total d'hores MÒDUL 1: 15h

Mòdul 2

 • Dilluns 11 d'Octubre, de 9.00 a 14:00h i de 15.30 a 19:30h
 • Dimarts 12 d'Octubre, de 8.00 a 15:00h

Cómput total d'hores MÒDUL 2: 15h

INDISPENSABLE: quan t'inscriguis, especifica, en l'apartat de "observacions", si realitzaràs 1 o els 2 mòduls.

Preus

Si sou un grup nombrós, demaneu-nos informació.

Preu: 290€/mòdul

Si voldreu adquirir algun tipus de material o obstacle de fitness caní, demaneu-nos informació prèviament per a poder consultar existències disponibles en les dates que es realitza el curs.

Envieu un mail a administració i logística: admin@petaneres.com 

Una altra informació d'interès

 • Les nostres instal·lacions disposen d'un pipican privat, que podeu utilitzar durant la jornada de la vostra formació, i una pista outdoor tancada, amb tanques perimetrals de 2,10m, també al vostre servei per als descansos. Feu un ús responsable. Això implica: No accedir al recinte amb menjar, vidre o qualsevol altre material que pugui perjudicar els usuaris. Recollir les deposicions (està prohibit miccionar o defecar en la pista outdoor; feu ús del pipican per a aquest fi). Els gossos han d'estar en tot moment controlats pels propietaris, que són els reponsables de la tinença de l'animal.
 • Si necessiteu informació per a allotjar-vos, prop de les nostres instal·lacions amb gos, digueu-nos-ho i us facilitem el contacte d'allotjaments, on habitualment fan l'estada els nostres alumnes.
 • Si necessiteu informació per a menjar, prop de les nostres instal·lacions, digueu-nos-ho i us facilitem el contacte.

Petaneres posa a la vostra disposició la informació per a facilitar i fer el màxim de còmode la vostra estada, però l'alumnat és qui s'encarrega de fer el booking.

Assegureu-vos i informeu-vos de les prestacions, com arribar i la durada del trajecte, en el cas de l'allotjament, i del menú, en el cas del restaurant. Hi ha opció vegetariana i menjar per a celíacs. Esmenteu-ho en el cas de fer la reserva, si necessiteu dieta especial.

Petaneres no es fa responsable del servei donat fora de les instal·lacions del Centre Caní.

DRETS

Queda estrictament prohibit compartir o difondre vídeos de teoria o pràctiques per part de l'alumnat. Si que es permet pujar fotografies en les xarxes, amb l'única excepció que algun alumne present sol·liciti expressament i per escrit no voler aparèixer en cap mena de registre.

PROPIO3C® és una marca registrada, per la qual cosa està emparada per eines jurídiques de protecció (processos civils i penals), per a defensar-la de còpies no autoritzades o usos fraudulents.

El curs està dissenyat per a realitzar-lo amb gossos adult sans. Els docents faciliten la formació partint d'aquesta premissa i l'alumne, en inscriure's en aquest curs, és coneixedor, per la qual cosa els responsables de la formació queden exempts de qualsevol ús indegut del mètode per part de l'alumnat i les seves possibles conseqüències, afectin el material utilitzat o a l'individu, sigui aquest humà o gos.

Petaneres - PROPIOCEPCIO EN EL GYM.

Formulari d'inscripció

DADES DEL PROPIETARI
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Campo requerido.E-mail no válido.
DADES DEL GOS
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit. Camp requerit.
Camp requerit. Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Campo requerido.
Camp requerit.
ALTRES DADES
Camp requerit.
Camp requerit.
ADJUNTS
COMENTARIS
Has d'acceptar la Normativa del Espai de Petaneres.
Has d'acceptar la LOPD.