PROPIOCEPCIO AL GYM

Seminari presencial

Contingut

  • PROPIO3C®
  • El material propioceptiu caní
  • Exercicis de contacte
  • Exercicis d'evitació

Agenda

  • Dissabte 13 de novembre, de 9:30 a 13:30h i de 15.30 a 19:30h
  • Diumenge 14 de novembre, de 9.30 a 14:00h

El dissabte, de 9.00 a 9:30h, rebem als/les alumnes, s'abona l'import del curs, es facilita l'accés a les instal·lacions outdoor i es contesten els dubtes en relació a serveis, àrea d'aparcament de furgonetes, es resolen dubtes sobre el material i ús, etc.

La formació s'inicia a les 9:30h puntual.

Cómput total d'hores: 12h

Preus

Si sou un grup nombrós (a partir de 3 persones), demaneu-nos informació dels descomptes.

Preu: 145€

Si voldreu adquirir algun tipus de material o obstacle de fitness caní, demaneu-nos informació prèviament per a poder consultar existències disponibles en les dates que es realitza el curs.

Envieu un mail a administració i logística: admin@petaneres.com 

Una altra informació d'interès

  • Les nostres instal·lacions disposen d'un pipican privat, que podeu utilitzar durant la jornada de la vostra formació, i una pista outdoor tancada, amb tanques perimetrals de 2,10m, també al vostre servei per als descansos. Feu un ús responsable. Això implica: No accedir al recinte amb menjar, vidre o qualsevol altre material que pugui perjudicar els usuaris. Recollir les deposicions (està prohibit miccionar o defecar en la pista outdoor; feu ús del pipican per a aquest fi). Els gossos han d'estar en tot moment controlats pels propietaris, que són els reponsables de la tinença de l'animal.
  • Si necessiteu informació per a allotjar-vos, prop de les nostres instal·lacions amb gos, digueu-nos-ho i us facilitem el contacte d'allotjaments, on habitualment fan l'estada els nostres alumnes.
  • Si necessiteu informació per a menjar, prop de les nostres instal·lacions, digueu-nos-ho i us facilitem el contacte.

Petaneres posa a la vostra disposició la informació per a facilitar i fer el màxim de còmode la vostra estada, però l'alumnat és qui s'encarrega de fer el booking.

Assegureu-vos i informeu-vos de les prestacions, com arribar i la durada del trajecte, en el cas de l'allotjament, i del menú, en el cas del restaurant. Hi ha opció vegetariana i menjar per a celíacs. Esmenteu-ho en el cas de fer la reserva, si necessiteu dieta especial.

Petaneres no es fa responsable del servei donat fora de les instal·lacions del Centre Caní.

DRETS

Queda estrictament prohibit compartir o difondre vídeos de teoria o pràctiques per part de l'alumnat. Si que es permet pujar fotografies en les xarxes, amb l'única excepció que algun alumne present sol·liciti expressament i per escrit no voler aparèixer en cap mena de registre.

PROPIO3C® és una marca registrada, per la qual cosa està emparada per eines jurídiques de protecció (processos civils i penals), per a defensar-la de còpies no autoritzades o usos fraudulents.

El curs està dissenyat per a realitzar-lo amb gossos adult sans. Els docents faciliten la formació partint d'aquesta premissa i l'alumne, en inscriure's en aquest curs, és coneixedor, per la qual cosa els responsables de la formació queden exempts de qualsevol ús indegut del mètode per part de l'alumnat i les seves possibles conseqüències, afectin el material utilitzat o a l'individu, sigui aquest humà o gos.

Petaneres - PROPIOCEPCIO AL GYM

Formulari d'inscripció

Camp requerit. Camp requerit.