CURS ONLINE PROPIO3C®. Mòdul I

Cicle Formatiu: Propiocepció per a gossos

INFORMACIÓ GENERAL MÒDUL I i II

1r curs online sobre Propiocepció com a disciplina canina, en el qual intervenen diferents professionals del sector, per a oferir una formació de qualitat i garantir el benestar físic i mental del gos.

Informació bàsica

Aquesta formació, distribuïda en 2 Mòduls, aborda coneixements fonamentals i indispensables, que s'haurien de conèixer i assimilar si es vol realitzar una bona praxi a l'hora d'executar exercicis de propiocepció canina.

Què aporta de diferent aquest curs?

 1. Oferir formació amb un mètode de treball estructurat i rigorós. PROPIO3C® és el resultat de l'estudi i praxi de la propiocepció com disicplina canina a través d'un procediment ordenat i sistemàtic.
 2. Oferir els coneixements necessaris per a evitar lesions al gos
 3. Oferir els coneixements necessaris per a evitar lesions al guia
 4. L'equip docent de professionals, entre els quals es troben fisioterapeutes canins, fisioterapeutes d'humana i educadors.

Equip docent

 • Equip FIRVET. Centre de Fisioteràpia i Rehabilitació Veterinària
 • Gemma Manero. Fisioterapeuta esportiva
 • Eva Sánchez. Creadora del Mètode PROPIO3C®. Propiocepció com a disciplina canina i mètode de modificació de conducta.

CURS ONLINE PROPIO3C®.

MÒDUL I

Contingut

El primer mòdul està estructurat en 5 sessions en format videoclasse, principalment teòriques, i pràctiques, amb la finalitat d'assimilar els coneixements necessaris per a garantir una praxis responsable de la Propiocepció com a Disciplina Canina i assentar unes bases sòlides per a poder realitzar correctament el Mòdul II del Curs Online.

 • Propiocepció
 • Anatomia
 • Biomecànica

Agenda

 1. 1a edició: MÒDUL I: 23 juny – 28 juliol.
 2. 2a edició: MÒDUL I: Intensiu agost.
 3. 3a edició: MÒDUL I: 22 setembre – 27 octubre.
 4. 4a edició: MÒDUL I: 27 octubre - 1 desembre. Per a continuar amb la formació aquest any, el Mòdul II es podrà realitzar de forma intensiva al desembre: del 7 al 22 de desembre.

El contingut setmanal de cada sessió (VIDEO CLASSE, dividit en 2 blocs) es facilitarà els dimarts a la nit i es podrà accedir al tutorial durant la setmana en curs a través d'una contrassenya.

L'accés a les videoclasses serà exclusivament en les dates assenyalades. És un curs amb agenda marcada i tancada. L'alumne accedeix als continguts exclusivament durant el període de formació de l'edició en la qual s'ha inscrit. Una vegada finalitzat el mòdul es dóna per finalitzada la formació o, en cas que l'alumne s'hagi inscrit al curs sencer, se li donarà accés al contingut del mòdul següent en les dates assenyalades.

L'alumne haurà de realitzar els exercicis pràctics que s'assignin a cada sessió i enregistrar-los a través d'un video, juntament amb els possibles dubtes que li hagin pogut sorgir durant la praxis, per agilitzar la dinàmica del curs. Els exercicis tant teòrics com pràctics s'entreguen en format video, en cap cas per escrit.

L'alumne penjarà aquest video al núvol abans del diumenge a les 20h, hora peninsular espanyola, de la setmana en curs, per a ser valorat pel docent i comentat en grup el dia de la connexió: els dimarts de la setmana següent.

HORARI CONNEXIONS ONLINE:

 • Grup I: de 19 a 19:45h (hora peninsular espanyola)
 • Grup II: de 20 a 20:45h (hora peninsular espanyola)
 • Grup III: de 21 a 21:45h (hora peninsular espanyola)

Un cop realitzada i confirmada la inscripció, s'informarà a l'alumne el grup assignat.

No s'acceptaran entregues posteriors a la data establerta. Sense excepcions.

És indispensable realitzar els exercicis setmanals per a optar a l'examen final.

Si l'alumne te dubtes sobre el temari o execució de l'exercici, els haurà de deixar al mateix video de l'execució dels exercicis setmanals.

No es faran valoracions individuals fora de la connexió grupal setmanal. El contacte entre el professorat i l'alumnat serà setmanal, exclusivament via connexió online.

Si necessiteu una formació personalitzada, demaneu informació sobre cursos particulars.

DRETS

Queda estrictament prohibit, compartir o difondre qualsevol tipus de material o ensenyament fora del grup assignat a cada mòdul, durant la realització del curs o posteriorment.

PROPIO3C® és una marca registrada, pel que està amparada per eines jurídiques de protecció (processos civils i penals), per a defensar-la de còpies no autoritzades o utilització fraudulenta.

Acreditació

Formació acreditada per ANACP (Associació nacional d'ensinistradors canins professionals): ACSEM-1340/2020

Per a optar al diploma d'acreditació del curs, s'haurà de realitzar i aprovar un exàmen online teòric i pràctic, fixat l'últim dia del curs. Per poder optar a fer l'exàmen, s'haurà d'haver presentat tots els exercicis teòrics i pràctics de cada bloc.

Material necessari per a realitzar el Mòdul

 • Material necessari: piques i cons (mínim 4 piques i 8 cons) + 2 obstacles de contacte idèntics.
  Els cons, aconsellable de 52cm, especialment si amb el gos que es realitzarà el curs és de talla mitjana o gran.
  Els obstacles de contacte, preferiblement, 2 balance discs de 56cm., però es poden utilitzar 2 bosus o 2 balances pad (encara que s'ha de tenir en compte que, aquests últims mancaran de la inestabilitat necessària per a realitzar alguns exercicis)

 • Material recomanable: 3 K9FitBone (ossos Fitpaws, grandària mitjana), 2 bosu balls o airsteps, rampes de psicomotricitat.
  Si teniu dubtes en relació al material. Si teniu material i no sabeu si pot servir per a realitzar el curs. Demaneu-nos informació i us assessorarem.

  Si no disposeu de material , digueu-nos-ho i us direm com aconseguir-ho. Enviaments exclusivament a Península.

  El material no està inclòs en el preu del curs.

Material Propiocepción canina PROPIO3C Fitpaws

Inscripcions i preus

El mòdul te un cost de 390€/mòdul.

L'últim dia per a realitzar el pagament és una setmana abans d'inciar el curs.

El pagament es realitzarà per transferència bancària o pagament amb tarja.

Un cop realitzada la inscripció online, el pagament es pot fer per 2 vies:

 • TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA. Es pot fraccionar el pagament en 2 terminis
 • PAGAMENT AMB TARJA. Pagament de la totalitat del curs.

Si trieu fer transferència, facilitarem a l'alumne, per correu electrònic, el número de compte. Per a poder confirmar la reserva, l'alumne ha d'ingressar, com a mínim, la meitat de l'import en el moment de la inscripció. La resta, màxim una setmana abans d'iniciar el curs.

Si heu fet el pagament amb tarja, a través de la pàgina web de Petaneres, us arribarà el comprovant de pagament per correu electrònic.

Al final del curs, es facilitarà la factura a l'alumne per correu electrònic, sigui aquesta pel primer mòdul o pel curs sencer.

Aquells que hagin enviat el formulari online d'inscripció i no hagin complert els terminis de pagament se'ls hi enviarà un mail de recordatori per poder realitzar la transferència bancària. Si no es realitza, es cedirà la plaça a la primera persona que estigui a la llista d'espera. Es respectarà l'ordre d'arribada de les inscripcions.

No realitzar el curs a la data establerta, sigui pel motiu que sigui, no contempla la devolució de l'import ingressat ni accedir a futures convocatòries.

Haver-se inscrit al Primer Mòdul no garanteix reserva de plaça per assistir al segon.

Petaneres - CURS ONLINE PROPIO3C®. Mòdul I

Formulari d'inscripció

DADES DEL PROPIETARI
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Campo requerido.E-mail no válido.
DADES DEL GOS
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit. Camp requerit.
Camp requerit. Camp requerit.
Camp requerit.
Camp requerit.
Campo requerido.
Camp requerit.
ALTRES DADES
Camp requerit.
Camp requerit.
ADJUNTS
COMENTARIS
Has d'acceptar la Normativa del Espai de Petaneres.
Has d'acceptar la LOPD.